A Nyári Kihívás győztese....az ECONS ENERGY!

A Nyári Kihívás győztese....az ECONS ENERGY!

A nyáron lezajlott az első energiamegtakarítási verseny, a START2ACT Nyári Kihívása. A KKV-k és startupok számára kiírt versenyre olyan alacsony költségű vagy költségmentes intézkedésekkel lehetett nevezni, amelyek segítségével csökkenthető a légkondícionáló és egyéb hűtési berendezések nem megfelelő használatával járó, jelentős mennyiségű energiapazarlás.

A verseny lezárult, és örömmel jelentjük ki, hogy a START2ACT Nyári Kihívásának győztese nem más, mint az ECONS ENERGY Szlovákiából! Az Econs Energy "zöld ablakokkal" védi az irodájukat a nyári napfény hőjétől, így kellemes hőmérsékletet biztosítva az alkalmazottainak.

 

Emil Mucha az ECONS ENERGY-től: "Nagyon büszkék vagyunk a "zöld ablakainkra", minden vendégünknek elnyeri tetszését. Csatlakozunk a következő kihíváshoz is, és köszönjük a megtisztelő fődíjat."

 

Az Econs Energy először a START2ACT egyik üzleti reggelijén hallott a versenyről. Fődíjuk egy Amazon Fire tablet!

Nyerd meg Te is legközelebb a főnyereményt, részletek a lap alján!

Kreatív munkájukért szeretnénk gratulálni a következő jelentkezőknek is:

  • A Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje (Horvátország) papírból készített egy propellert, amit a legkondícionálóra helyeztek, így az emlékezteti őket a berendezés kikapcsolására a nap végén.
  • Bbodysmart (Nagy-Britannia) számos módszert vezetett be, amik természetes módon szabályozzák az irodai hőmérsékletet, például állítható napellenzőkkel és  huzat generálásával hűtik irodájukat a nyáron.
  • Az ADG nekretnine d.o.o. (Horvátország) fényvisszaverő fóliával védi irodájukat a nyár forró napsugaraitól (ugyanez a fólia egyébként télen szigetelő hatással bír). 

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük, élveztétek a kihívást!

Lemaradtál a START2ACT Nyári Kihívásáról?

Ne aggódj, mert elindult a START2ACT Őszi Kihívása!

Jelentkezz most és legyen a Tied a legjobb energiatakarékossági gyakorlat!

Bővebb információért kattints ide.

Savjet dana
Štedite energiju u malim i srednjim poduzećima: promijenite način razmišljanja, zaključajte kontrole grijanja, organizirajte natjecanja u kretanju.

Je li bilo korisno?