Provocarea verii START2ACT a fost lansata!

 Provocarea verii START2ACT a fost lansata!

In timp ce caldura verii este o binecuvantare pentru vacantele la malul marii, ea poate deveni o povara atunci cand suntem la birou, incercand sa ne concentram asupra muncii. De aceea, in cele mai multe cazuri, utilizam aerul conditionat pentru a rezolva problema, neglijand impactul financiar asupra facturii noastre de energie si asupra mediului.

Pentru a motiva tinerele companii sa economiseasca energie in ciuda temperaturilor ridicate, am lansat Provocarea verii START2ACT pentru tinere IMM-uri si pentru startup-uri, care se desfasoara incepand de acum si pana pe 8 septembrie 2017.

Provocarea verii motiveaza IMM-urile tinere si startup-urile sa vina cu idei creative si inovative de a mentine birourile racoroase pe perioada verii. Intrand in competitie, companiile au sansa de castiga o tableta Amazon Fire.

Speram sa primim un numar mare de participari, prin intermediul imaginilor si clipurilor postate pe contul nostru de Twitter #S2Achallenge sau trimise pe adresa noastra de email (info@start2act.eu)!

 Pentru mai multe informatii, apasati aici: http://www.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Urmariti competitia pe Twitter, Facebook, si Linkedin.

 

Alaturati-va noua si sa inceapa Provocarea Verii!

 

 

Savjet dana
Provjerite jesu li vaši zaposlenici svjesni potrošnje energije: veliki dio potrošnje energije krije se u ponašanju zaposlenika.

Je li bilo korisno?